Klistermærker/Stickers

Hvis man har været så uheldig at ende i hjemmekarantæne i denne covid-19 tid,kunne man bruge tiden på at lave klistermærker – og tage ud og stickebombe byen når det hele åbner lidt mere op igen. 

Du kan selv tegne eller printe  dine klistermærker, i boghandelen kan du købe label-ark i diverse formater. Skabeloner til print er tilgængeligt på fabrikanternes hjemmesider – Så du nemt og bekvemt kan sætte det hele op i word. 

Vil du gerne op i større formater, er det måske PASTEUPS du skal have gang i. Du kan tilmed selv lave lim ud af mel og vand ved at følge guiden i linket herunder:

Lav din egen WHEAT PASTE

Her er nogle designs til inspiration, Klik på billedet for at forstørre det op.

Du kan sikkert huske de plakater som husk mit navn lavede i tidernes morgen, eller kiss mama eller Lints. 

Alt du skal bruge er en stor rulle ubehandlet papir, en saks og en fed sprit marker! –

Vil du bruge spray, blæk, akrylmaling osv er du selvfølgelig også meget velkommen til det.

Det praktiske ved plakater er at de kan forberedes og produceres i hjemmet, og man kan så tage på plakat-tur med sine homies og gøre byen smuk med de flotte plakater man får fremstillet.

Når man er blevet rigtig dygtig, kan man overveje at gå vejen videre og få trykt og konturskåret  udendørs folie stickers/klistermærker – der ser lidt mere PRO ud!

I er som altid velkommen til at kontakte mig, og hvis i vil bytte klistermærker – Så send mig en stak og jeg kvitterer med mine egne produktioner.

Pas på hinanden! – Vi skal stå sammen uden at stå sammen.