Velkommen til Blocklabs Scratch-Lab

At lære at scratche vil kræve en kombination af fascination af musikken, instruktion i teknikken, udstyret og viljen til at øve sig.

Der er ikke nogen smutvej til den proces. Det der kan gøre forskellen er, om man har mulighed for at få scratch teknikker og metoder grundigt forklaret og brudt ned, så det er til at forstå, skridt for skridt – scratch for scratch – og meget gerne sammen med andre!

Det har ingen betydning om du slet ikke aner, hvor du skal starte for at lære at scratche, om du har udstyret, om du kender en dygtig DJ eller om du måske allerede nu kæmper for at opnå fremskridt.

DJ JETT deler ud af mere end 20 års erfaring og træning med DJ pladespillere og scratch-mixere og inviterer dig indenfor i et fællesskab af nybegyndere, inkarnerede nørder og alle placeret derimellem.

Blocklabs SKRATCH LAB er fællesskabet der rummer video-tutorials og små scratch-kurser, hangouts med månedlige scratch udfordringer, både individuelle og sammen med andre og du kan poste og dele din scratch-træningsvideoer og få og give feedback fra både de andre DJs i fællesskabet og fra Blocklabs scratch coach DJ JETT.